top of page

Sopimus- ja valmennusehdot:

Luethan ehdot huolella läpi.

 

Mielen Mietteet Y-1370509–3 myy valmennus ja terapia palveluita, yksityishenkilöille, yhteisöille ja yrityksille. Mielen Mietteillä on oikeus muuttaa palveluvalikoimaa, valmennusten sisältöä ja saatavuutta. Pidätämme oikeuden sopimus- ja valmennusehtojen sekä hintojen muutoksiin. Palveluiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Palvelun ostaessa sitoudut noudattamaan näitä sopimus. ja valmennusehtoja.

 

Tilaus- ja peruutusehdot:

 

Palveluihin on mahdollista varata aika varauskalenteristani www.vello.fi/mielenmietteet/

tai verkkosivuston yhteydenottolomakkeen kautta. Asiakas saa varauksestaan vahvistuksen. 

Voi varata suoraan sähköpostitse mielenmietteet@gmail.com

Alkuun voi varata ilmaisen tutustumispuhelun, joka ei vielä velvoita mihinkään palveluun.

Yksilövalmennuksiin varattujen aikojen peruutukset tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen ajankohtaa. Tämän jälkeen peruutuksista, tai peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitetaan täysimääräisen palvelun hinta. Terveydellisen esteen sattuessa aikaa voi siirtää. Maksua ei palauteta, mutta palvelun summa voidaan käyttää kokonaisuudessaan muihin tarjolla oleviin palveluihini myöhempänä ajankohtana. 

 

Maksutavat:

 

Palveluiden laskutus tapahtuu Laskuhari.fi laskutuksen kautta. Laskut lähetetään asiakkaan antamaan sähköpostiin. Lasku lähetetään aina ensimmäisen sovitun maksullisen tapaamisen jälkeen. Sinun matkasi- valmennuspaketti tai firstbeat hyvinvointimittaus voi maksaa e-passilla.

Löydät sen e-passissa hyvinvointi osiossa Mielen Mietteet 

Valmennuspaketeissa voidaan tapauskohtaisesti sopia maksu erälaskulla, sekä sinun tarpeisiisi sovittu valmennuskokonaisuus voidaan sopia tarvittaessa erälaskulla.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, ellei toisin mainita. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. Laskutus vain Suomeen

 

Toimitukset ja palautukset:

 

Valmennuksen sisältöön kuuluva Firstbeat life – mittalaite toimitetaan asiakkaalle postitse, sekä lyhyempi kestoisissa palveluissa mittalaite palautetaan palveluntuottajalle takaisin. Mielen Mietteet kerään sen vuoksi asiakkaan henkilötietoja: nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostin. Tämä on välttämätöntä, jotta saadaan toimitukset perille. 

 

Valmennusehdot: 

 

Yksilövalmennukset ovat aina yksilöllisiä ja asiakkaan tarpeen mukaan suunniteltuja, jonka avulla autetaan asiakasta oppimaan omista ajatuksista, tunteista ja tavoista. Lisäten tietoisuutta ja löytäen omat keinot saavuttaen haluamansa muutoksen, tavoitteet ja päämäärät omassa elämässään. Valmennus sisältää laadukkaita kysymyksiä ja pohdintatehtäviä. 

Ryhmävalmennukset räätälöidään asiakkaan tarpeen ja tavoitteen mukaan.

 

Terapiatapaamisen ehdot:

 

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on matalankynnyksen terapiaa, johon ei tarvitse olla erillistä lähetettä. Tapaamiset ovat luottamuksellisia, eikä niissä kirjata mitään keskusteltavia tietoja mihinkään rekisteriin. Ratkaisukeskeinen terapia on voimavarakeskeistä, vahvuuksiin keskittyvää terapiaa. Terapian tavoite on vahvistaa selviytymistaitoja ja keskittyä ratkaisujen löytämiseen, tulevaisuuteen katsoen, menneisyyttä väheksymättä. Jo yksi käynti kerta voi auttaa. 

 

Valmentajan velvollisuudet:

 

Keskustelut ovat aina luottamuksellisia. Valmentaja huolehtii tietoturvallisesta etäyhteyspalvelusta ja omasta ammatillisuudestaan. 

Tapaamiset ovat valmentajan ja asiakkaan yhteistyötä ja vuorovaikutusta, jossa valmentaja auttaa, sekä tukee parhaalla mahdollisella tavalla asiakasta hänen tavoitteidensa ja muutostoiveiden saavuttamisessa. Psyykkinen valmennus ei ole terapiaa.

 

Terapeutin velvollisuudet:

 

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia ei ole psykoterapiaa ja tarvittaessa lyhytterapeutti ohjaa asiakkaan hänen tarvittavaan palvelun suuntaan.

 

Asiakkaan vastuu:

 

Asiakas sitoutuu noudattamaan yhteisesti sovittuja käytäntöjä. Asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus avoimeen ja rehelliseen viestintään. Näin varmistetaan valmennuksen hyödyllisyys. Valmennus on valmentajan ja asiakkaan välistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta, jossa myös asiakas sitoutuu tekemään parhaansa edistääkseen muutostoivettaan tai saavuttaakseen tavoitteitaan.

 

Psyykkinen valmennus sopii henkilölle, jolla on oma tahtotila ja motivaatio tehdä muutoksia elämässään. Psyykkinen valmennus ei ole terapiaa, eikä sairauden hoitoa. Psyykkisessä valmennuksessa ei myöskään anneta suoria ohjeita ja neuvoja. Valmennus perustuu ajatukseen, että jokainen ihminen on oman elämänsä paras asiantuntija ja valmennuksessa tuetaan asiakkaan yksilöllisiä muutostoiveita ja tavoitteita. Osallistumalla valmennukseen asiakas ymmärtää, että hän itse on täysin vastuussa tekemisistään päätöksistä.

 

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on kaiken ikäisille yksilöille, pareille ja ihan tavallisille ihmisille, jotka kaipaavat matalan kynnyksen keskusteluapua. Koetko surua, kriisiä, uupumusta, jaksamisen kanssa haasteita, ahdistuneisuutta, itsetunto ongelmia tai mitä vain, mikä painaa mieltäsi. Lyhytterapiassa asiakas itse päättää mistä haluaa keskustella ja minkä verran, sekä hän saa päättää kuinka monta kertaa hän kokee tarvitsevansa keskusteluapua. 

 

Workshopit ja yhteistyöpalvelut:

 

Räätälöitävät palvelut ovat neuvoteltavissa ja erikseen sovittavissa.

Ottamalla Mielen Mietteisiin yhteyttä, voimme rakentaa juuri teidän tarpeeseenne sopivaa palvelukokonaisuutta ja sisältöä.

 

Tyytyväisyystakuu:

 

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus valmennuksen alkamispäivästä lähtien. Tyytyväisyystakuu koskee valmennusten osuuksia.

Palautuksia ei vastaanoteta yli 14 vrk kuluttua valmennuksen aloittamisesta. Kun palautus on hyväksytty, maksu palautetaan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

bottom of page